Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1. May 2011, 01:22 AM   #16
Anonymous
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 176
Tesekkür: 627
164 Mesajina 386 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
Anonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud ofAnonymous has much to be proud of
Standart

hiiic kardeşim sakin ol biraz

Seninle aynı şekilde düşünen birisi olarak bu konuda heyecanından dolayı tamamen farklı hedefleri göstererek konuştuğunu ve konuyu dağıttığını düşünüyorum.

İlmi ve bilgisi olmadığı halde yanlışı savunmayan, ikna olmadığı yerde doğruyu aramaya/araştırmaya devam eden ve doğruyu bulduğu kanıtlarla veya arayışta edindiği ilmi ile tespit edene dek "doğrusunu Allah bilir" diyen bir insan o an yanlışın içinde olsa bile müşrik olamaz Farklı düşünen herkese müşrik dersen ve hidayette olduğundan emin olup araştırmaktan vazgeçersen sakallı tekfirci amcalara benzersin ) Kimin hidayette olduğunu en iyi Allah bilir. Doğrunun tamamına sahip olan yalnızca O'dur.

İlim sahibi olanın kim olduğunu da yalnızca Allah bilir. Ben kendim ilmi anlayacak kadar öğrenip de anlamadan, konuyu iyice enine boyuna araştırmadan kimin ilmine neden güveneyim? kimse benim babamın oğlu değil ki yorumlarına/ilmine bakıp onun yaptığı yorumu araştırmadan etmeden kalbim sorgulayıp iyice tatmin olmadan kabul edeyim. Bunu yaparsak eleştirdiklerinden farkımız kalmaz zaten.

Seninle aynı şekilde düşünüyorum ama tavrın yanlış bence, bu konuya fikirlerini yazanlar senin yazdıklarının muhatabı olacak şekilde yanlışlara düşmüş kişiler değiller.

Selamlar.

Konu Anonymous tarafından (1. May 2011 Saat 01:31 AM ) değiştirilmiştir.
Anonymous isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Anonymous Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
Derin Düşünce (1. May 2011), Miralay (1. May 2011)