Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3. January 2011, 07:55 PM   #10
FEDAKARADAM
Uzman Üye
 
FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 418
Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of
Standart

Alıntı:
Anonymous Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kardeşim öncelikle o sinek vızıltısı gibi ses insanlar gülsün diye montajla yerleştirilmiş dalga geçmek için yani. Gerçekten de komiklik katmış ben de çok güldüm. Zira o vızıltı ADSL çıkmadan önce telefonla internete bağlandığımız dönemdeki modemin bağlanırkenki vızıltısı. Aynı zamanda faks göndermek için bağlanırken ve faksı gönderirken çıkan modemler arası iletişim vızıltısı. Kısacası sadece dalga geçmek için konmuş. Orjinali için video sitelerinde (video.google.com) "canlı yayında vahiy" diye aratabilirsiniz.

Siz vahyin nasıl geldiğini nasıl bilebilirsiniz ki? Hiç gerçek vahiy alan birine şahit oldunuz mu ki karşılaştırabiliyorsunuz? Kalbin küt küt attığını nereden biliyorsunuz. Hadi o doğru desek bile ekrandaki kişinin kalbinin kütküt atmadığını nereden bilebilirsiniz?

Ben onu savunmuyorum, onun vahiy almadığını biliyorum ama gerekçem tamamen Kuran'a dayalı, yani onun hal ve hareketleri ile ilgili bir düşüncem yok.

Vahiy nasıl alınır ki? Vahiy almadığına nasıl emin olabilirsiniz? Bilgi deseniz adamda bilgi de var tefsiri var meali var varoğlu var. Namazında niyazında bir adam olarak gözüküyor.

O yüzden sizin gerekçelerinizi merak ediyorum.
Vahiy almak peygamberlere mahsustur.Peygamberimizden sonra vahiy işi tamamlanmış ve bitmiştir.Her kim ise, "bana vahiy geliyor" diyorsa o sapıktır ve yalancıdır..
__________________
Ya İslam'la yükselir, Ya inkarla çürürsün.. Bu yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün!...(NECİP FAZIL KISAKÜREK)
FEDAKARADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
FEDAKARADAM Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
dost1 (3. January 2011), Miralay (4. January 2011)