Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3. January 2011, 07:54 AM   #8
Miralay
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 568
Tesekkür: 4.080
276 Mesajina 635 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
Miralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud ofMiralay has much to be proud of
Standart

Selam fedakaradam kardeşim.

Biz güzeller güzeli İslam dinini kişi odaklı değil,Allah odaklı yaşamaya çalışıyoruz. Mahmut hoca ilim alanında derya bile olabilir. Eğer gerçekten Allah rızası için bu kadar ilmi tahsil etmişse cenabı Allah ecrini mutlaka verecektir. Mahmut hoca'ya değer verecek olan cenabı Allah'tır. Rabbim daha iyisini bilir.

Resulullah (Salat ve selam üzerine olsun)'ı rüyada görmenin ne gibi bir ayrıcalığı var? Sonuçta O mübarek te bir insandı. Hak dünyaya irtihal eylediler. Bahsedilen rüyada görmeler haşa O mübareğe ölümsüzlük isnad etmektir. Bundan rabbime sığınırım.

Tasavvuf kitaplarını okursanız (şimdi net olarak hangi kitap olduğunu hatırlamıyorum. Nefahatül üns olabilir) Peygamberi rüyasında gördüğünü söyleyen müridine,"bende O'nu göndereni gördüm. Ne varmış bunda" diyen şeyhler de olmuştur. Sizce bu ne kadar öenmli ya da doğrudur?

Selametle
Miralay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla