Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15. January 2010, 12:19 PM   #6
Tuğçe Üstündağ
Yeni Üye
 
Tuğçe Üstündağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 19
Tesekkür: 9
19 Mesajina 45 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
Tuğçe Üstündağ has much to be proud ofTuğçe Üstündağ has much to be proud ofTuğçe Üstündağ has much to be proud ofTuğçe Üstündağ has much to be proud ofTuğçe Üstündağ has much to be proud ofTuğçe Üstündağ has much to be proud ofTuğçe Üstündağ has much to be proud ofTuğçe Üstündağ has much to be proud of
Standart

Ve kullarım, sana Benden sordukları zaman; biliniz ki şüphesiz Ben çok yakınımdır. Bana dua edince, duacının duasına cevap veririm. O halde reşit olmaları için onlar da Bana karşılık versinler ve Bana inansınlar. (Bakara/186)

Yüce Allah'a iman edenler,dualarının karşılıksız kalmayacağından da şüphe etmeyenlerdir.O'na inanıp gönülden dua eden,yakarışta bulunan,konu gereği çılgınca isteyen kimseler;ümitsizlik,karamsarlık gibi duygulardan yoksun olan kişilerdir.Duam kabul olmadı diye Hak'tan uzaklaşmayan kişilerdir.Hakkın karşısında;yalvara yalvara,tüm içtenliğiyle dua eder.
"Allah'ım;sen uygun görürsen dualarımı kabul edersin,uygun görmezsen kabul etmezsin.Dualarımı kabul etsen de,etmesen de elbet bir hikmet vardır.Bana istemek,çok istemek,çılgınca istemek düşer.Dua edip,beklemek düşer." diyebilen kişiler çılgınca isteyenlerdir.Çılgınca isteyenler;duası kabul olmadı diye Allah'a olan sevgisini ve inancını kaybetmeyenlerdir.

Konu Tuğçe Üstündağ tarafından (23. January 2010 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir.
Tuğçe Üstündağ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Tuğçe Üstündağ Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi:
Barış (18. January 2010), dost1 (11. April 2010), Kertman (28. March 2014)