PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tetikçi Medya İnfazı


dost1
21. January 2009, 11:43 PM
Tetikçi medya infazı...


"Yüzlerce faili meçhul cinayetin sorumlusuydu, infazları bizzat kendi elleriyle gerçekleştiriyordu, madalyasını da Ahmet Necdet Sezer'in elinden aldı..."
*

Böyle yazdılar.

*

Okuyunca ne anlıyorsun?

Albay, Ergenekoncu katil.

Atatürkçü Ahmet Necdet Sezer de, katil Ergenekoncu'ya madalya takan kişi.

*

Bakıyoruz yönetmeliğe...

*

Devlet övünç madalyası.

Şekli elips.

Çapı 45 milimetre.

Kalınlığı 2.5 milimetre.

Rölyef.

Altın kaplama.

Ay-yıldız motifi bulunur.

TC yazar.

Yurtiçinde veya dışında gösterdiği sorumluluk, feragat, fedakárlık, başarı ve yararlılık doluçalışmaları nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı teşkil ederek, malül olanlara veya şehit mirasçılarına verilir.

(Burasına dikkat isterim...)

Devlet övünç madalyası, ilgili bakanın teklifi, Bakanlar Kurulu'nun onayı ve Cumhurbaşkanı'nın tevcihi ile verilir.

*

Kim verirmiş?

Hükümet...

Ne zaman verildi?

2004'te...

*

Madalya AKP'nin!

*

AKP borazanı tetikçi medyanın "katil" dediği kahramana "Devlet Övünç Madalyasıverelim" deyip, sonra da kahramana atılan iftiralara çıtını çıkarmayanların listesi şöyle...Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Abdüllatif Şener, Mehmet Ali Şahin, Beşir Atalay, GüldalAkşit, Mehmet Aydın, Ali Babacan, Kürşad Tüzmen, Cemil Çiçek, Vecdi Gönül, Abdülkadir Aksu, Kemal Unakıtan, Hüseyin Çelik, Zeki Ergezen, Recep Akdağ, Binali Yıldırım, SamiGüçlü, Murat Başesgioğlu, Ali Coşkun, Hilmi Güler, Erkan Mumcu, Osman Pepe.

*

Hani vatandaş diyor ya...

Şerefsiz basın, bunu da yazın!

21 Ocak 2009
Yılmaz ÖZDİL

Umar
22. January 2009, 12:32 AM
Medya teokratları; cebi dolu yüreği boş aristokratlara çalışıyor; iki tarafta simetrik koordinasyon içerisinde. Adaletsiz eşgüdüme; tüm metalarını (titret)ecek / (yık)acak şekilde (birey)sel ve (birlik)sel olarak ses çıkarmak zorundayız; bayraktaki renge ihânet işliyor !

Toslunba
22. January 2009, 03:42 PM
Milletlerin bin yıllarda oluşturduğu, bireylerin farketmesede yaşadığı- hissettiği -tarihinden kaynaklanan bir kolektif şuuru vardır.Türk tarihindede bir araştırma yaparsak görürüzki şimdiye kadar Türk Hakanları hep önce komutan-asker sıfatında olmuştur.Asker olmayan tek Hakan yoktur.Yine onlarca Türk devletini incelediğimizde kurucuları yine askerler olmuştur.Osmanlıda farklı değildir.Keza Türkiye Cumhuriyetinide kuran yine askeri kadro olmuştur.

Birileri Türkiyede askerleri yıpratmak istiyorsa ben direk hedefinin Türk Milleti olduğunu düşünürüm. Bu asker yargılanamaz manasında değildir.

PİLOT
27. January 2009, 12:18 AM
bu yandaş medya değişmez kim hükümetse hemen ona yanaşıp yalakalık yaparlar.