PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol dini!


Araştıran
12. May 2013, 06:52 PM
f9wQ3hhpT5U

Sadece taraftarların yorumlarına,beyanlarına,ifadelerine,mimiklerine odaklanalım,bunların haricinde yoruma gerek yok zaten.

merdem
13. May 2013, 12:43 AM
Degerli Arastiran Kardesim,

video oldukca uzun oldugundan bakamiyacagim, körolasica intrnet baglantim izin vermiyor :confused:

Ama bakmadan da fikrimi söyleyebilirim, bizim millet olsun dünyadaki tüm milletler olsun futbola tarikatlara derneklere kulüplere partilere gelince anasiyla babasiyla sirdasiyla dahi arasi aciliyor, pardon mezhepleri/dinleri unuttum :p mezhepler evet, Suriye desem gerisi anlasilir, daha uzun saymaya lüzum yok.

Hani su taraf senin bu taraf benim derken bir tarafta birlesseler ne güzel olur, ancak seytan o yuvarlak derinin icine oturunca, ki oturuyor olmali :D futbolda bu yüzden birlik beraberlik olmaz olamaz olmamali, yoksa iki takimin karsi karsiya gelmesinde bir manasizlik olur.

Hele de sikeler, foullar karisinca araya gelde öldürme birilerini :eek: adamlarin kanlarinda alyuvar akyuvar yerine cesitli formalar cimenler kaleler ve $ dolasiyor.

Futbola harcanan emekler zamanlar gelirler dünyanin bir kac ülkesini kalkindirirdi.

Üstüne üstlük adamlar modern esirler gibi oradan oraya satilip el degistiriyorlar. Beri yandan insana 5 kurus deger verilmezken öte yanyan birileri milyonlara satiliyor.

Rabbimiz kullarini takvalari ile ölcer, dünya baronlari parayla ölcüyor.

Isin icine para kazanmak girince karsisindaki Türk Yahudi Arap... farketmiyor, aciyorlar kesenin agzini.

Dünyanin süsleri yanliz kadinlar ve atlar degilmis anlayacagimiz ;)

Ahirette cagirsinlar bakalim oyuncularini, hakemlerini, kalecilerini, taraftarlarini ve yöneticilerini, Rabbimiz de zabanileri cagirir.:) Esas mac öbür tarafta.

Selam ve dua ile.