PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ne Perhiz bu ne Lahana Tursusu!


merdem
24. April 2013, 11:56 AM
Bu canli yayinlarda bulunanlarin kim olduklarini kim biliyor?
Kim oldugunu bilinmeyen konuk misafirlerin anlattiklarinin ne önemi var?

Canli yayin? Hangi canli yayin? TV de iletisim zorluklarindan görüntüler kesilmistir misali her sey kapkara. Ille de TV olmasi sartmi? TV demek görüntü yoluyla yapilan yayinlardir. Görüntü olmayan yerde RADIO daha uygun olmazmi? TV de calisana kadar Radyo evlerinde calissinlar. Tabii ki kadin sesi mahremdir diyenlere kadin spikerler de yayin yapamaz :D.

Tek gözüyle hangi kamerayi yönetecekseler orasi da ayri bir tiyatro :rolleyes:.

Islam, kadinin disari cikarken taninip incinmemesi icin dis elbiseyi uygun görür. Taninmayacak olduktan sonra nasil kapandiginin ne özelligi kaliyor :confused:?

Disi hayvanlara da mi carsaf giydirecekler canli programlarinda, yoksa hayvan haklari kadin haklarindan üstündür diyerek hayvanlari natür hallerinde mi birakacaklar?

Ille de Basic Instinc sahnelerin olmasi nasil gerekli degilse, görüntülü programlarda bir seylerin anlasilir bir sekilde yayinlanmalari gerekir. Orta yolu kaybedenler!

Alin elinize radyonuzu gidin oturun bir parka tabiatin güzelligini seyrede seyrede dinleyin haberlerinizi. Kapkara görüntüler ile gönlünüzü daha da karartmayin.

Hani diyecegim ille de kapkara bir seylere merakiniz var ise, alin kara bir madonna misali heykel modeli radyoyu basin dügmeye ( tövbe ya Rabbim) konu dügmelere gelince yine problemler basliyor hangi dügme diye.

Bu kadar karmakarisiklik icinde Misirliya ne radio lazim ne de TV desek en iyisi olur.

Misirli kadin otursun evinde rahat rahat cocugunla esinle ugrassin, madem ortam calismasina müsaade etmiyor, gecimlerini de devlet üzerine alsin. Bu TV ye harcayacaklari parayla baska yatirimlarda bulunsalar daha isabetli olur.

Ha bir de uzaya gitmeye kalksalar hangi astronaut modelini sececekler :p, aramizda bir bilenimiz var mi?




*****




http://i.sabah.com.tr/sbh/2012/06/08/Haber/623579331327.jpg


Bu TV'de kameramanlar bile çarşaflı kadınlar
yeni haber
TAHA DAĞLI

Mısır'da uydu üzerinden test yayınlarına başlayan yeni bir televizyon kanalı kuruldu. Sloganı 'sadece çarşaflı kadınlar için' olan kanalın yöneticileri de, sunucuları da, kameramanları da çarşaflı kadınlar.

Televizyonun adı Marya TV. Mısır'da uydu üzerinden yayın yapıyor.
Diğer kanallardan farkı, bu televizyonda kamera önünde ve arkasında çalışanlarının tamamının çarşaflı kadınlar olması.

Televizyonun sloganı: "sadece çarşaflı kadınlar.

Stüdyoda canlı yayınlanan programı, çarşaflı bir kadın sunuyor, konuğu da öyle...Hatta yayını görüntüleyen stüdyo kameramanı da çarşaflı bir kadın.
Peki neden sadece çarşaflı kadınların çalıştığı bir televizyon kanalı kuruldu...Kanalın yöneticisi Safa el Rafai, bu durumu şöyle açıklıyor. "Biz çarşaflı kadınların da televizyonculuk yapabildiğini göstermek istiyoruz" diyor.

Mısır'da peçeli kadınlar genellikle çalışmaz, ev hanımıdır. Ancak Marya TV bu ezberi bozuyor. Safa el Rafai, Mısır'da çok sayıda üniversite öğrencisi peçeli kadının televizyonculuk deneyimi olduğunu ancak çalışacak televizyon bulamadıkları için evlerinde oturmak zorunda kaldıklarını söylüyor. "Etrafımızda çok sayıda peçeli öğrenci var bunlar üniversitelerin iletişim ve meyda bölümlerinden mezunlar ancak çalışacak televizyon bulamıyorlar, evlerinde oturmaktan başka şansları kalmıyor, işte bu televizyonu kurarark o kızkardeşlerimize iş imkanı sağlamış olduk, hem onlar evde oturmuyor, çalışabildiklerini gösteriyorlar hem de biz televizyonumuza muhabir ya da başka çalışan ararken fazla zaman kaybetmemiş oluyoruz" diyor.

Televizyon çalışanlarının tamamı kadın, bu kurumda erkeklere yer yok. Peki yayınlar nasıl. Marya Tv şu an uydu üzerinden deneme yayınları yapıyor. Yayın akışında dini programlar ağırlıklı ancak politika ve sosyal içerikli konuların ele alındığı programların sayısı da bir hayli fazla.