PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İbretlik


hiiic
7. November 2012, 11:58 PM
.....

sevginur
8. November 2012, 12:17 AM
azgınlık içindeler gerçekten ibretlik hicc kardeşim

İbrahim aleyhiselamın dualarıyla sıgınalım rabbimize

Rabbim duayi isitendir. Ey Rabbim! Beni soyumdan gelecekleri namazi devamli kilanlardan eyle; ey Rabbimiz! duami kabul et!

Hatirla ki Ibrahim söyle demisti: Rabbim ! Bu sehri (Mekke'yi) emniyetli kil, beni ve ogullarini putlara tapmaktan uzak tut. Cünkü onlar (putlar) insanlarin bircogunun sapmasina sebep oldular, Rabbim. Simdi kim bana uyarsa o bendendir. Kim de bana karsi gelirse, artik sen gercekten cok bagislayan, pek esirgeyensin

bartsimpson
8. November 2012, 02:32 AM
Millet acına ölüyor bunlar ne yapıyor arkadaş!!!


http://www.youtube.com/watch?v=QxJK4zq_GYE&list=UUX4py0rkBIdjUqNJCH_JQDw&index=7&feature=plcp

A’râf 186
Allah kimi şaşırtırsa, artık onun için yol gösteren yoktur. Ve onları azgınlıkları içinde şaşkın olarak bırakır.

Olmadı sevgili Hiiiç...

Afrikada da çocuklar acından ölüyor... bunu ne yapacağız...

http://www.youtube.com/watch?v=EMQ5UR89Ilo


Bakara (109) Kitap ehlinden bir çoğu, hak kendilerine belirdikten sonra dahi, içlerindeki kıskançlıktan ötürü sizi, imanınızdan sonra küfre döndürmek isterler. Siz şimdilik, Allah onlar hakkındaki emrini getirinceye kadar affedin, hoşgörün. Şüphesiz Allah, gücü her şeye hakkıyla yetendir.

Hicr (85) Biz gökleri, yeri ve her ikisi arasında bulunanları ancak hakka ve hikmete uygun olarak yarattık. Kıyamet günü mutlaka gelecektir. Sen şimdi güzel bir şekilde hoşgörü ile muamele et.

Furkan (72) Onlar, yalana şahitlik etmeyen, faydasız boş bir şeyle karşılaştıkları zaman, vakar ve hoşgörü ile geçip gidenlerdir.