PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elçi Dünyanın Sonunu(Saat) Bilebilir Mi?


Altimuray
21. August 2011, 03:13 PM
7:187 Sana dünyanın sonunun ne zaman geleceğini sorarlar. De ki: "Onun bilgisi Rabbimin yanındadır. Onu, vakti geldiğinde ondan başkası açığa çıkarmaz." Göklere ve yere ağır gelen size ansızın gelecektir. Sanki sen ondan haberdarmışsın gibi sana soruyorlar. De ki: "Onun bilgisi Rabbimin yanındadır ancak insanların çoğu bilmezler."

67:25-26 "Doğru sözlülerdenseniz bu söz ne zaman gerçekleşecek?" derler. De ki: "Bu bilgi Allah'ın katındadır. Ben yalnızca apaçık bir uyarıcıyım."

79:42-45 Sana dünyanın sonunun ne zaman gerçekleşeceğini sorarlar. Sen onun hakkında ne söyleyebilirsin ki? Onun kararı Rabbine aittir. Sen yalnızca ona saygı duyanları uyarabilirsin.

Onlar saat hakkında tartışadururken, Elçi'nin ağzından net bir cevap: "Bilmiyorum, ben yalnızca uyarıcıyım." Apaçık ve net bir kitap gönderen Rahman'a övgüler olsun. :)

hiiic
21. August 2011, 05:16 PM
aaa sen burdamısın :)

saidi nursi çözdü çözdüüüü... Peygamberin yapamadığı ebced hesabını yaptı da kıyametin saatini de çözdü :)

Talebeleride sağda solda mehdi-deccal-kıyamet üçlemelerini çığırıp duruyor.

peygamber de kimmiş pehhhh sayidi nursinin yanında hikaye :)

gerçek hanif
21. August 2011, 07:20 PM
zaten kıyamet onlara göre çoktan kopmuş olması lazım.Demekki kopmadığına göre getirdikleri deliller (Hadis-Sünnet ) islamda dedil olmuyo.Allah c.c ile yarışmanın sonu budur.