PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgi


brkelit
25. January 2011, 01:03 PM
merhaba formunuza yeni üye oldum şirk bulaşmamış öz dini arıyorum bu yüzden haniflik ve monoteizm hakında bilgi edinmek istiyorum bu konuda bana bilgi verebilecek kaynak önerecek sohbet edecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

hiiic
25. January 2011, 05:36 PM
Allah kullarına çok yakındır, siz onu çağırdığınızda size cevap verir, halinizi de, ne olduğunuzu da geleceğinizi de en iyi o bilir.
Hanif olmaya niyet ettiyseniz (ibrahim gibi) şimdi yüzünüzü Allaha dönüp ona seslenin, Ondan başka kim size en iyiyi verebilir ki?

Ona hiçbirşey gizli değildir, Kuranı zikri temizlenmek, ona yönelenlere rehber olması için O indirmiştir. Biz burada sadece o zikri daha iyi anlamaya ve hatırlamaya toplanıyoruz. Birbirimize onun ayetlerini hatırlatıyor birbirimize iyiliği emrediyor ve kötülüğü yasaklıyoruz.

Allah Kuranı öğrenip Yaşayanlardan razı olsun.

brkelit
25. January 2011, 05:48 PM
anlıyorum tek kaynak kuran elbette ama burada yine öncelerin verdiği reflexler ister istemez mevcut olmakta bunlarıda zamanla aşabileceğimi düşünüyorum Allahın izni ile uzun bir süre teoloji ile ilgili araştırmalarım oldu hıristiyanlık bahailik ve diğer öğretiler ama daha sonra aslında tek bir din olduğunu idrak ettim ve bunun üzerine araştırmalara başladım yolum bu siteye kadar düştü hayırlı olması dileği ile

aşık74
25. January 2011, 06:34 PM
Eğer ilginizi çekerse,şu link den benim hikayemi okuyabilirsiniz.

http://www.hanifler.com/showthread.php?t=1078

Rabbim arınmaya çalışanların yar ve yardımcısı olsun...