PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birbirimizden başka kimsemiz yok


Barış
27. November 2010, 09:04 PM
BİRBİRİMİZDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK

Tüm partilerin tabanında BİZ varız. Kimiz BİZ? Türk milleti.

MHP CHP AKP ve diğerlerine oy veririrz. Çoğunlukla ekranın yanlı ve yalan bilgilerine muhatabız.

Türk milletinin yüzde 90’ı sömürülmekte, aç bırakılmakta, elindeki her şey alınmaktadır.

Yıllardır en hafif deyimiyle basiretsiz yönetimlerce, Batının her tokatına boyun eğilmektedir.

Millet oy sandıklarına götürülüp getirilmekte, sonuçlar başka yerde belirlenmektedir.

Bu arada Eşref Bitlis’ler öldürülmekte, Muavenet gibi bir uçak gemisi taammüden vurulmakta, kafamıza çuval geçirilmekte, onbinlerce şehit verilmekte, ve gerek koalisyonlar, milliyetçi cepheler, sosyal demokratlar ‘gık’ çıkaramamakta, üstüne üstlük, hakkını arayanlara kapıları kapatmaktadırlar.

1992’de Amerikan uçak gemisi Saratoga’nın, bir tatbikat sırasında vurduğu Muavenet muhribinden yaralı çıkan 22 askerimiz, iktidarlar tarafından, Amerikaya karşı ‘haklarını aramama’ konusunda ‘ikna edilmeye’ çalışılmışlardır. ‘Çuval’a karşı çıkanlar şimdi Silivri zindanındadır. ‘ABD değil Avrasya’ diyenler yargılanmaktadır.

. Buna benzer binlerce örnek vardır. İktidarlar 70 yıldır acaba kimin iktidarıdır? Sorulması gereken soru bu?

Ve Seçim, partiler ve tüm bu siyasi düzeneğin ne şekilde çalıştığı artık net bir biçimde gözler önüne serilmelidir. Bu demokratik bir düzenek değildir. DEMOKRASİ sadece TAM BAĞIMSIZ olanlara gelir!

Biz halka KARŞI oynanan bir ‘demokrasi oyunu’nun seyircileriyiz..Şırası çıkarılan Türk milleti önce bunu görecek,bilincine varacak ve Nelson Ledsky adlı CIA ajanının sözlerini, ve doların gücünü oturup düşünecektir: Nedir o söz:

‘Meclisdeki tüm partilerin içindeyim!’

Tüm samimiyetiyle çeşitli partileri benimseyen kişiler bu Milletin dürüst evlatlarıdırlar. Ama her partinin içinde dönen her fırıldaktan haberdar olduklarını iddia edebilirler mi?

Yıllardır partilerden SIZAN haberler, hemen hepsinin içinde dürüst vatan evlatları olduğu kadar, virüslerin at oynattığı merkezler olduğu izlenimini veriyor…İnanmayan yakın tarihe bir baksın. .. Duygusal değil AKILLA inceleyip tartsın…

Buradan şu çağrıyı yapıyorum. Aslında bu çağrının şahsım tarafından değil, bu milleti temsil ettiğini söyleyen siyasi partiler tarafından HAYKIRILMASI gerekirdi.

GELİN MHP’li CHP’li, AKP’li, DSP’li, Saadet Partili ve nereliyse oralı kardeşlerim, başımıza geçirilen AMERİKAN FÜZELERİNE HAYIR diyelim.. ve tek platformda tek yürek tek ses olalım! BU VATAN BİZİM.. Ve BİZİM BİRBİRİMİZDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK!

Banu AVAR

merdem
17. February 2013, 08:12 PM
BU VATAN BİZİM.. Ve BİZİM BİRBİRİMİZDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK!


Bu vatan bizim, bizim de, basimiza gecip hükümeti ele alanlar kimler? Bizlerden biri degilmi? Bizler secmiyormuyuz o kisileri, bizler getirmiyormuyuz o kisileri idare basina?

Bizlerdemi suclar onlardami, hepimizdemi?

Halkin anlayisina, halki arzularina karsi idare edenler kime ve neye hizmet ediyorlar, neden hala hizmette kalabiliyorlar? Destekleyenler kimlerdir?

Almanya'da da bir takim kisiler hükümet hakkinda negatif elestiri yaparkan ( muhakkak ki maddi gecim sikintisi olanlar cogunluktadir ) diger tarftan mali durumu yerinde olanlar positif görüslere katiliyorlar. Adamlar zaten toptan sapitmislar, o de ayri bir mesele. Tayvanli bir evlatlik bugün Alman hükümetinde bir baskanlik sahibi. 500 sene nasil olsa Almanya diye bir sey kalmayacak, hic bir almani rahatsiz etmiyor görünüyor. Hitler bosu bosuna savas baslatmakla kalmisti demek lazim. Dökülen kanlar yikilan sehirler harcana para ve zaman unutuldu gitti.

Yoksa Türklerin arasinda da Alman kafali olanlar cogunlukta mi? Bu gün yasarim istedigim gibi, yarin ne olursa olsun umurum degil gibilerinden düsünenler takimi?

Eninde sonunda parasi olan düdükcünün yaninda yer aliyor.

Mal ve mülk toplayanlar stoklarina devam ediyorlar, hele bir kanun gele görsün kendi menfaatlerine uymayan, iste ozaman ceneleri aciliyor.


Benim aklim zaten ermiyor neden illede birilerine hükmetmek arzusuyla yananlari. Kim sanki ömrünü harcarda devletine yararli olmaya calisir. Basa gecip hükmetmek hirsi olduktan sonra bir insandan ne beklenir. Idealler ölmüstür. Yalniz düsüncelerde yasar olmus ideallerimiz. Aciga vurma yasagi koymuslar. Kürsü basinda atilan nutuklar devlet kasalarinda ve yatirimlarda görülmüyorsa demek ki baska yerlere akiyor hazineler. Baska ideallere usaklik ediyorlar.

Bir kac sene idare basinda bulunmakla geleceklerini garanti altina aldiklarini sananlar, idamla sonuclanan olaylardan biraz örnek alsinlar. Bugün ona yarin öbürüne.


Halki sabrini tasirana kadar sürdürebilirler ancak saltanatlarini.