PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 24 Kasım Öğretmenler Günü


Barış
24. November 2010, 04:40 PM
Selam Dostlar,

Ağaç yaşken eğilir demişler. Doğru da söylemişler. Aslında çocuklukla başlasa da eğitim-öğretim, bilinçlenme ve farkında olma çabasında olanlarımız için hayat boyu süren bir süreçtir öğrenmek. Öğreniriz, elimizden geldiğince öğretiriz de. Bu açıdan bakılınca, hepimiz hayat boyu hem öğretmen hem de öğrenciyiz, böyle olmalıyız. Ve 24 Kasım Öğretmenler Günü denince de, hepimize hem tebrik kabulü, hem de tebrik etme görevi düşer.

Bu düşüncelerle, ilk önce sevgili Dost1 ağabeyim ve değerli eşlerinin, sonra da bilgi ile cihat eden tüm kardeşlerimin öğretmenler gününü kutlarım.

Çok sevdiğim öğretmen marşından sevdiğim bir bölüm:

Candan açtık cehle karşı bir savaş,
Ey bu yolda and içen genç arkadaş,
Öğren öğret halka hakkı,gürle coş,
Durma durma koş.

Selam ve sevgi ile.

Miralay
24. November 2010, 06:08 PM
Selam

Ben de öncelikle çok değerli Halil ağabeyimin ve nezdinde tüm öğretmenlerimizin bu şenliklerle kutlanası günlerini tebrik ederim.

Tüm öğretmenlerimizin genç,yaşlı farketmez; mübarek ellerinden saygı ile öperim.

Selam,dua,saygı ve muhabbetlerimle

hiiic
24. November 2010, 08:18 PM
bende bende...

yeni öğretmen adayları ösym mağduru oldular, üstelik hükümet yandaşları bırakın mağdurları savunmayı olayların üzerini kapatmaya çalıştı.. önce hırsızlığı boyamaya çalıştılar şimdide yanlış standart sapmalı hesabı savunuyor adaletli ve kalkınmalı arkadaşlar..
olsun önümüz seçim... bir musibeti savmak için başka musibeti getiren onun şerrinden de başka musibetle korunuz... zaten artık baştakilerin şerrinden korunmak için oy verir olduk...

dost1
24. November 2010, 11:34 PM
Selamun Aleykum! Değerli Kardeşlerim!

Barış,Miralay,Hiiç ne kadar içtensiniz. Sağolun. Allah sizlerden razı olsun.

Acizane elimizden geldiğince tüm insanlığın öğretmenleri olan "...onlarda sizler için büyük örnekler var..." diye bizleri uyarıp yol gösteren Alemlerin RAbbi olan Yüce Allah'ın Resullerinin öğrencileri olmaya çalışıyoruz.

Yüce Allah vahyine uygun yaşayan kullarından eylesin cümlemizi de...

Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur.
Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır.
Sevgi,saygı ve muhabbetle.
Allah'a emanet olunuz.