PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öyle bebekler var ki insanı tahrik ediyor


Muhabbetci
7. July 2009, 03:18 AM
Öyle bebekler var ki insanı tahrik ediyor


Nakşibendi Tarikatı’nın İsmailağa Kolu’nun etkili ismi ’Cüppeli Ahmet Hoca resmi internet sitesinde yayımladığı fetvasında oyuncak bebek kriterlerini açıkladı:

"Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin yok. Normal insanı tahrik edecek gibi. Tıpatıp bebekler, üstelik çıplak gibi."

NAKŞİBENDİ Tarikatı İsmailağa Kolu’nun önemli isimlerinden ’Cüppeli Ahmet Hoca’ lakaplı Ahmet Ünlü, bir fetvayla cemaatinin ’İslami oyuncak bebek’ standardını belirledi. Ünlü oyuncak bebeklerle ilgili şunları söylüyor: "Öyle bebekler yapıyorlar ki, saçlarını tarıyorlar, uzun bacaklı falan, bunlara izin verilmiyor. Çünkü normal insanı tahrik edecek gibi. Tıpatıp bebekler, tıpa tıp benzetim var, sanki resim gibi, üstelik çıplak gibi."

Ahmet Ünlü’nün resmi internet sitesinde yayımladığı fetvasındaki diğer detaylar da şöyle:

Fotoğraf caiz heykel haram

Vesikalıklar ve boy resmi de olsa caizdir. Çünkü gölgeyi hapsetme, durdurma kabilindendir. Ancak haram olan kısmı; duvara asarsan, oraya doğru namaz kılarsan, penyelere basarsan haramdır. Kesinlikle haram olan kısım, heykel kısmıdır. Yani gölgesi olan suretler haramdır. Ama bir manzara kabartmış; bunda bir sorun yok. Gölgesi olması haram etmez. Ancak hayvanların da heykelleri haramdır. Canlı şekli verdin, ama can veremedin. Canı çıktı Japonya’nın robot yapana kadar. Ufacık bir robot yaptı, o da buradan buraya yürüyemiyor.

Çocuk varsa 2’ncisi tüp bebek olamaz

2’nci çocuk için tüp bebek yapması caiz değildir. Allah bir çocuk vermiş, daha ne istiyorsun. Tek çocuğu var ve ikincisi erkek olsun diye yapılan muamele haramdır. Ama hiç çocuğu olmayan için bu ihtiyaçtır. Kadının rahmine işlemi zerk edecek kişinin kadın olması şarttır.

Zaruret varsa erkek doktor olur ama...

Neden kadının avret yerini erkek görsün? Ancak ölüm döşeğindeyse olur. O zaman erkek doktor, kadını kurtarır. Ama bu işlemi yapan kadın doktor varken, bu işlemi erkeğin yapması haramdır. Erkeğin yapmasından başka yol yoksa; o erkek tek başına kalmayacak. Teke tek kalırsa ’halvet’ denir, haramdır. Zaruretinin gerektirdiği yer dışında fazla yer açılmayacak. Ne kadar gerekliyle o kadar yer açılacak.(Hürriyet)
Okan KONURALP / ANKARA

****
Izninizle bir yuh cekeyim ben buna....

YUUUUH !!!!!

nuh
7. July 2009, 11:37 AM
(Nahl)105. Allah'ın âyetlerine inanmayanlar, ancak yalan uydurur. İşte onlar, yalancıların kendileridir109. Hiç şüphesiz onlar ahirette ziyana uğrayanların ta kendileridir116. Dillerinizin uydurduğu yalana dayanarak Bu helâldir, şu da haramdır demeyin, çünkü Allah'a karşı yalan uydurmuş oluyorsunuz. Kuşkusuz Allah'a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa eremezler.(Zümer)32. Allah'a karşı yalan uyduran, kendisine gelen gerçeği Kur'an'ı yalan sayandan daha zalim kimdir? Kâfirlerin yeri cehennemde değil mi?